Bargroup startede i 2011 med små butikker, da vi overtog Viggos og Den Brølende And. I 2014 grundlagde vi Bargroup som en restaurationskoncern, og siden da har vi vækstet støt. Vi er gået fra at have én butik, hvor det administrative arbejde blev suppleret op med vagter i baren.
Den tid ligger nogle år tilbage.
I dag står vi med et superskarpt team – både rundt omkring på alle vores beværtninger, men også på vores hovedkontor på Middelfartvej. Bargroup består i dag af to ben: Bargroup Food og Bargroup Drinks.
Hos Bargroup er vores medarbejdere det vigtigste, og vi værner om deres trivsel, sammenhold og udvikling. Hvis vi skal blive ved med at vækste, så kræver det, at alle mand arbejder benhårdt og udvikler sig selv – vores forretning udvikler sig, når vores medarbejdere gør.
2011 | Overtagelse af Viggos og Den Brølende And |
2014 | Overtagelse af Blomsten & Bien |
2014 | Stiftelse af Bargroup som koncern |
2015 | Åbning af Klosterkroen, vores første restaurant i Odense (5. november) |
2017 | Åbning af Storms Pakhus (1. september) |
2019 | Overtagelse af Ryan’s (2. september) |
2020 | Sir Club bliver optaget i familien |
2021 | Åbning af G.A.S.A. |
2022 | Åbning af Restaurant Hallundbæks (24. februar) |
2023 | Stiftelse af Bargroup Food (1. juli) |
2023 | Overtagelse af Cafe Skt. Gertrud (1. oktober) |
2024 | Overtagelse af Den Smagløse Café (1. november) |
2024 | Samarbejde med Bar-Mobil.dk (1. november) |